خرید بک لینک شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با آشپزی

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

آشپزی آموزش آشپزی ایرانی جماعت طنز جهانگردی دستور آشپزی ستاره های هالیوود طنز قابلیت های ویندوز 10 متن زيبا برای خواهر متن زیبا متن زیبا برای برادر متن زیبا برای تبریک ازدواج متن زیبا برای خواهر متن زیبا برای خواهر برادر متن زیبا برای خواهرزاده متن زیبا برای خواهر شوهر متن زیبا برای خواهر و برادر متن زیبا برای خواهر کوچکتر متن زیبا برای دختر بچه متن زیبا برای دخترم متن زیبا برای دوست متن زیبا برای فرزند دختر متن زیبا برای مرگ خواهر متن زیبا خواهر و برادری متن زیبا در مورد زندگی مطالب طنز نوشته های طنز هالیوود هنرپیشه های زن هالیوود گردشگری

آموزش کباب کوبیده، نگینی و رول

خانه » آشپزی » آموزش کباب کوبیده، نگینی و رول

آموزش کباب کوبیده، نگینی و رول

کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله 350 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند 350 گرم
  • سینه مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری
کباب نگینی، کباب کوبیده و کباب رول

طرز تهیه کباب کوبیده:

1-پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:

1- سینه های مرغ را از پهنا به 2 – 3 قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( همانند شنیتسل مرغ )، 1 قاشق باقی مانده زعفران دم شده ، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و سینه های مرغ را 30 دقیقه داخل این مواد استراحت  دهید تا مزه دار شوند.

2- پس از این مدت زمان 1/3 سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید ( میتوایند برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید ).

طرز تهیه کباب نگینی:

1- باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

2- کباب ها را روی اتش ذغال یا داخل فر آماده کنید ( برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.


# # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

خواص و آثار بادام برای لاغری

 بدترین مشکلات ویندوز 10 و راه حل رفع آنها

با این عادت ها، تیزهوش شوید!

ملت رد دادن دیگه / کیک عروسی جالب / هیجان انگیزترین پله دنیا

پربازدید های آشپزی , ویژه

نظرات شما