آموزش طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای سریع

3 آبان 1395
114 بازدید
صفر نظر
  • آموزش طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای سریع

    شیرینی نان پنجره ای یکی از شیرینی های خوشمزه خانگی است که مادران و مادربزرگ ها هم ان را در منزل درست میکردند . این شیرینی هزینه زیادی نمی خواهد و سریع هم اماده می شود. در این بخش از مجله تفریحی تندیس فان طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای را در اختیارتان می گذاریم. امیدواریم که این شیرینی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

     طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

    مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای

    مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجره ای عبارت است از :

    گلاب : نصف پیمانه

    نشاسته : ۷۵ گرم

    تخم مرغ : ۵ عدد

    شیر سرد : ۱ پیمانه

    آرد سفید گندم : ۷۵ گرم

    پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

     طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

    طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای

    برای تهیه شیرینی نان پنجره ای در اولین مرحله باید نشاسته و شیر سرد را در ظرفی با هم ترکیب کنید.

    وقتی که نشاسته کاملا در شیر حل شد ظرف را ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا نشاسته حسابی به خورد شیر برود.

    در مرحله بعدی باید یکی یکی تخم مرغها را به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه مواد  را حسابی با چنگال مخلوط کنید.

    آرد را باید حتما ۳ مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد  اضافه کنید و مدام هم بزنید.

    یادتان نرود که باید در این بخش مواد را مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بهتر است برای هم زدن از چنگال استفاده کنید.

    در بخش بعدی باید گلاب را به مواد اضافه کنید و دوباره حسابی هم بزنید.

    اکنون ظرف مناسبی را روی گاز بگذارید. این ظرف باید حسابی گود باشد روغن را در ان بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

    ادامه آموزش شیرینی نان پنجره ای

    در این بخش قالبی که مخصوص نان پنجره ای است و میتوانید از شیرینی فروشی ها و لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید را داخل روغن بگذارید تا داغ شود.

    زنگ تفریح : طرز تهیه سالاد الویه یا سالاد اولویه

    در این بخش قالبتان را به ارامی داخل خمیر فرو ببرید طوری که فقط نصف قالب داخل خمیر برود نه کل آن.

    سریعا این قالب را داخل روغن داغ فرو کنید و بعد از گذشت چند ثانیه قالب را تکان دهید تا خمیر از ان جدا شود. باید صبر کنیم که شیرینی کاملا رسخ و طلایی شود . فقط مراقب باشید که نسوزد.

    یک دستمال تمیز را در گوشه ای پهن کنید و شیرینی ها را روی ان بگذارید تا روغنش خارج شود.

    وقتی که شیرینی کاملا سرد شد و روغنش خارج شد باید  مقداری پودر قند،پودر پسته و پودر هل روی انها بپاشید.

    امیدواریم از آموزشی که برای نان پنجره ای در اختیارتان گذاشتیم استفاده کافی را کرده باشید.

  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر

خرید بک لینک خرید رپورتاژ تولید کننده خرما خرید گیفت کارت باربری تهران خرید هاست طراحی بنر افزایش ورودی گوگل برنامه ریزی کنکور طراحی لوگو سمپاشی در تهران انجمن تفریحی نرم افزار رستوران نرم افزار انبارداری